ابزار وبمستر

پشتیبانی

ابزار هدایت به بالای صفحه

X بستن تبليغات

سوغات سمنان

معرفی و عرضه سوغات سنتی شهر سمنان

سوغات سمنان

معرفی و عرضه سوغات سنتی شهر سمنان

درباره سایت
سوغات سمنان

کماچ و بغسمات باقری تنها مرکز پخت به روش سنتی در سمنان میباشد.
سوغات سنتی سمنان شامل کماچ ، بغسمات تازه و بغسمات خشک ( نان چای ) میباشد، که بدلیل دشوار بودن تهیه خمیر این سوغات خوشمزه، اصیل و سنتی که قدمتی 150 ساله دارد به فراموشی سپرده شده. شیرمال هم یکی دیگر از سوغات سمنان میباشد تهیه شیرمال تنها 15 الی 20 سال هست که رونق پیدا کرده و بعنوان سوغات سمنان معرفی شده. ما تنها مرکز تولید سوغات اصیل سمنان به روش پخت سنتی هستیم. امیدوارم بتوانیم با معرفی بیشتر و عرضه این محصول به روش سنتی در زنده نگه داشتن نام و سوغات اصیل این شهر تاریخی سهمی به سزا داشته باشیم.

نماد اعتماد الکترونیکی

ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی

logo-samandehi

آلبوم رسمی سوغات سمنان در لنزور

thumbnail_lenzor_semnan_soghat4.png

تبلیغات

نظر سنجی
آخرین نظرات
  • ۱۸ آبان ۹۴، ۲۱:۱۰ - تینا
    عالیه

ویژگی های یک آرد با کیفیت

مهم ترین ویژگی های آرد که می تواند بر روی عمل آوری خمیر و پخت نان و کیفیت نان تولیدی اثرگذار باشد عبارتست از:

رنگ آرد

عوامل مؤثر در رنگ آرد : نوع گندم، میزان سبوس در آرد و اندازه آن، وجود ناخالصی مثل شن و ماسه، رطوبت و کهنگی آرد . سفید بودن آرد همواره به معنای کیفیت بهتر آرد نیست، بلکه بسته به نوع نان و با توجه به میزان سبوس در آرد، در برخی موارد آرد های تیره برای بعضی از نان ها مثل نان سنگک مناسب تر هستند .

میزان سبوس در آرد

سبوس یک جزء باارزش و دارای مواد غذایی فراوان می باشد . سبوس آرد بر روی رنگ آرد تأثیرگذار بوده، همچنین میزان آب جذب شده توسط آرد در هنگام تهیه خمیر به میزان سبوس در آرد بستگی دارد . به عبارت دیگر آردهای دارای سبوس بیشتر، در هنگام خمیرگیری آب بیشتری جذب می نمایند .

اندازه سبوس

اندازه سبوس در رنگ آرد و بر عمل آوری خمیر و کیفیت پخت نان اثرگذار می باشد . تجربه نشان داده چنانچه اندازه سبوس درشت تر از حد معمول با شد علاوه بر تیرگی رنگ آرد موجب پایین آمدن کیفیت نان خواهد گردید .

اندازه ذرات (دانه بندی آرد )

علاوه بر تأثیر سبوس بر نرمی و زبری آرد، اندازه ذرات (دانه بندی) آرد نیز با تأثیر بر نرمی یا زبری آرد و میزان جذب آب، روی کیفیت خمیر حاصل و در نهایت چگونگی بافت نان اثرگذار می باشد .

نکته

آردهای زبر، تیره تر از آردهای نرم د یده می شوند. زیرا آنها سایه به وجود آورده و نور را می شکنند، به عنوان مثال رنگ سمولینایی که ذرات و ابعاد آن درشت است زرد دیده می شود در حالی که اگر آن را نرم نماییم رنگ آن سفید و روشن تر به نظر می رسد .

قدرت آرد به لحاظ قوام و کشش خمیر حاصل

در برخی موارد مشاهده می شود که خمیر حاصل قوام و کیفیت خوبی به ل حاظ قدرت و کشش و خاصیت ورآ مدن ندارد این ا مر به دلا یل مختلف از جمله : کیفیت گندم و شرایط تولید آرد مربوط می گردد . در چنین مواردی شناخت راهکارهای مناسب و به کارگیری صحیح این راه ها برای بهبود کیفیت خمیر از جمله مهارت های مهم برای نانوا محسوب می شود . استفاده درست و به جا از مواد افزودنی مانند بهبوددهنده ها می تواند تا حدود زیادی علاوه بر اصلاح ضعف آرد حتی موجب کیفیت مطلوب نان گردد.

منبع : mbico.ir

  • امید باقری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی