ابزار وبمستر

پشتیبانی

ابزار هدایت به بالای صفحه

X بستن تبليغات

سوغات سمنان

معرفی و عرضه سوغات سنتی شهر سمنان

سوغات سمنان

معرفی و عرضه سوغات سنتی شهر سمنان

درباره سایت
سوغات سمنان

کماچ و بغسمات باقری تنها مرکز پخت به روش سنتی در سمنان میباشد.
سوغات سنتی سمنان شامل کماچ ، بغسمات تازه و بغسمات خشک ( نان چای ) میباشد، که بدلیل دشوار بودن تهیه خمیر این سوغات خوشمزه، اصیل و سنتی که قدمتی 150 ساله دارد به فراموشی سپرده شده. شیرمال هم یکی دیگر از سوغات سمنان میباشد تهیه شیرمال تنها 15 الی 20 سال هست که رونق پیدا کرده و بعنوان سوغات سمنان معرفی شده. ما تنها مرکز تولید سوغات اصیل سمنان به روش پخت سنتی هستیم. امیدوارم بتوانیم با معرفی بیشتر و عرضه این محصول به روش سنتی در زنده نگه داشتن نام و سوغات اصیل این شهر تاریخی سهمی به سزا داشته باشیم.

نماد اعتماد الکترونیکی

ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی

logo-samandehi

آلبوم رسمی سوغات سمنان در لنزور

thumbnail_lenzor_semnan_soghat4.png

تبلیغات

نظر سنجی
آخرین نظرات
  • ۱۸ آبان ۹۴، ۲۱:۱۰ - تینا
    عالیه

روغن لادن آبی ویتامین

 درباره لادن آبی

چربی‌ها و روغن‌ها مواد مغذی به منظور حفظ عملکرد بدن هستند. چربی ها کمک می‌کنند تا بدن ویتامین‌های A, D, E, K و بتاکاروتن را جذب کند. چربی ها می‌بایست 30% یا کمتر از کالری مصرفی روزانه را تأمین نمایند در حالی که چربی‌های اشباع بیش‌تر از 10% کل چربی مصرفی را تشکیل نمی‌دهند. چربی‌ها یک شکل متمرکز از انرژی می‌باشند که به نگه داشتن دمای بدن کمک نموده و بافت‌ها و اعضاء بدن را محافظت می‌کنند.

چربی‌ها و روغن‌های گیاهی و حیوانی تری گلیسیریدهایی هستند که در آن‌ها سه زنجیره اسید چرب به مولکول گلیسرول متصل می‌باشد. روغن‌های نباتی دارای یک مخلوط استاندارد از اسیدهای چرب تک غیراشباعی و چندغیراشباعی می‌باشند. اسیدهای چرب تک و چندغیراشباعی دارای باندهای دوگانه که همگی به صورت سیس می‌باشند هستند. این پیوندهای دوگانه می توانند به راحتی توسط اکسیژن شکسته شوند. این مسأله باعث تولید ترکیباتی می‌گردد که باعث تندی روغن می‌گردد. تندی روغن باعث ایجاد ترکیبات بدبو در غذاها می‌گردد. به منظور کنترل این مسأله، تولیدکنندگان مواد غذایی از روغن‌های گیاهی هیدروژنه شده استفاده می‌کنند. این روغن‌های هیدروژنه شده محصولاتی با مدت زمان ماندگاری طولانی‌تر تولید می‌کنند. هیدروژناسیون فرآیندی شیمیایی است که اتم‌های هیدروژن را به پیوندهای دوگانه اضافه می‌کند. با افزایش هیدروژناسیون مقدار چربی‌های اشباع شده افزایش و چربی‌های تک و چندغیراشباعی کاهش می‌یابد. چربی‌های کاملاً هیدروژنه شده در دمای اتاق جامد می‌باشند. چربی‌های تا حدی هیدروژنه شده در دمای اتاق مایع بوده و در مقایسه با چربی اولیه دارای اسیدهای چرب اشباع زیادتری می‌باشند. اما در مورد این نوع روغن‌ها یک مشکل وجود دارد: هیدروژناسیون باندهای دوگانه‌ی سیس را به نوع تراش تبدیل می‌کند. اسیدهای چرب ترانس کلسترول LDL(کلسترل بد) را افزایش می‌دهند. این نوع اسیدهای چرب وقتی که زیاد مصرف شوند می‌توانند کلسترول HDL(کلسترول خوب) را هم کاهش دهند. هر چند چربی‌ها به منظور حفظ سلامتی مورد نیازند با این حال محدود کردن مصرف آن‌ها از آن‌جایی که دارای اسیدهای چرب ترانس و کالری می‌باشند لازم به نظر می‌رسد.

 

مشخصات محصول

 

انرژی (یک گرم)                                                  9 کیلوکالری

درصد چربی اشباع                                              کمتر از 25

درصد ترانس                                                      کمتر از 20

درصد چربی چندغیراشباعی                                 بیش‌تر از 7

کلسترول (ppm)                                                 صفر گرم

پروتئین                                                               صفر گرم

عدد یدی                                                            85-75

درصد رطوبت و مواد فرار در 105 درجه سانتیگراد   حداکثر 25/0

آهن (ppm)                                                        حداکثر 5

سرب (ppm)                                                      حداکثر 1/0

مس (ppm)                                                        حداکثر 4/0

آرسینک (ppm)                                                   حداکثر 1/0

منبع : ladanoil.com

  • امید باقری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی