ابزار وبمستر

پشتیبانی

ابزار هدایت به بالای صفحه

X بستن تبليغات

سوغات سمنان

معرفی و عرضه سوغات سنتی شهر سمنان

سوغات سمنان

معرفی و عرضه سوغات سنتی شهر سمنان

درباره سایت
سوغات سمنان

کماچ و بغسمات باقری تنها مرکز پخت به روش سنتی در سمنان میباشد.
سوغات سنتی سمنان شامل کماچ ، بغسمات تازه و بغسمات خشک ( نان چای ) میباشد، که بدلیل دشوار بودن تهیه خمیر این سوغات خوشمزه، اصیل و سنتی که قدمتی 150 ساله دارد به فراموشی سپرده شده. شیرمال هم یکی دیگر از سوغات سمنان میباشد تهیه شیرمال تنها 15 الی 20 سال هست که رونق پیدا کرده و بعنوان سوغات سمنان معرفی شده. ما تنها مرکز تولید سوغات اصیل سمنان به روش پخت سنتی هستیم. امیدوارم بتوانیم با معرفی بیشتر و عرضه این محصول به روش سنتی در زنده نگه داشتن نام و سوغات اصیل این شهر تاریخی سهمی به سزا داشته باشیم.

نماد اعتماد الکترونیکی

ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی

logo-samandehi

آلبوم رسمی سوغات سمنان در لنزور

thumbnail_lenzor_semnan_soghat4.png

تبلیغات

نظر سنجی
آخرین نظرات
  • ۱۸ آبان ۹۴، ۲۱:۱۰ - تینا
    عالیه

آرد چه نوع ماده ای است؟

آرد،توده ای با ذرات بسیار ریز که از آسیاب شدن و غربال کردن دانه های آسیاب شده، به ویژه دانه غلات با غربال های سوراخ ریز به دست می آید .

آرد شامل: نشاسته ، گلوتن آندوسپرم دانه ها است. آرد گندم را ازبوجاری کردن، آسیاب کردن و غربال کردن ارقام مختلف گندم، به استثنای گندم رقم دوروم به دست می آورند. از آرد غلات در صنایع نانوایی، شیرینی پزی، نشاسته، گلوکز وگلوتن، رشته بری، چسب و سوسیس وکالباس استفاده می شود. کیفیت آرد از لحاظ نوع فرآورده ای که با آن ساخته می شود، اهمیت ویژه ای دارد و بستگی به: نوع غله مخصوصا گندم ،فرآیند آسیاب کردن و عملیات پس از آن دارد . امروزه انواع آرد را بر مبنای نوع فرآوری به آردهای: straight ،clear، atenetp و بر اساس مصرف به انواع: آرد همه کاره، آرد نان، آرد کیک، آرد کراکر و آرد شیرینی سازی تقسیم بندی می شوند . همچنین بر اساس عملیات بعد از آسیاب کردن، آردها را به انواع: آرد بی رنگ شده، آرد بروماته، آرد غنی شده، آرد بی رنگ شده، آرد فوری، آرد فسفاته و آرد خود ورآینده تقسیم بندی می کنند . آرد دانه هایی غیر از گندم را بر اساس نوع غله نام گذاری می کنند مانند آرد سویا. وقتی کلمه آرد به تنهایی بیاید، منظور آرد گندم است . آرد در صنایع پخت و نانوایی براساس محصول مورد نظر انتخاب می شود به عنوان مثال جهت تهیه و تولید نان سنگک از آرد سنگی و یا آرد تیره استفاده می شود . اصولاً آرد گندم را بر مبنای خاکستر طبقه بندی می کنند .از روی میزان آن می توان به در جه استخراج آرد، درجه رنگ، تیرگی یا روشنی آرد پی برد و نوع و مصرف و مناسب بودن آن را جهت هر یک از نان ها تعیین نمود.

منبع : mbico.ir

  • امید باقری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی